Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тимошенко Є. С. 470.925 Скасовано (втрата пріор.) 116 118 156
  • Українська мова: 116
  • Історія України: 118
  • Середній бал документа про освіту: 156
  • СК: 1.05
2 Тетеря К. Р. 459.500 Відмова 115 131 152
  • Українська мова: 115
  • Математика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 152