Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТУЯПА Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 124
  • Подано заяв: 27
  • Конкурс на бюджет: 1.8
  • Рекомендовано всього: 17
  • Рекомендовано на бюджет: 15
  • Рекомендован на контракт: 2
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Пустовий А. В. 145.500 До наказу (к) 134 148 150
  • Українська мова: 134
  • Географія: 148
  • Фахове випробування: 150
+
2 Седзюх М. М. 154.750 Рекомендовано (к) 153 172 147
  • Українська мова: 153
  • Географія: 172
  • Фахове випробування: 147
3 Гриненко А. О. 145.000 Рекомендовано (к) 126 146 154
  • Українська мова: 126
  • Географія: 146
  • Фахове випробування: 154
4 Маліновська С. А. 143.250 Рекомендовано (к) 143 132 149
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 132
  • Фахове випробування: 149
5 Салантій Р. Д. 56.000 Зареєстровано 107 117
  • Українська мова: 107
  • Математика: 117