Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 150
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кулик М. В. 285.000 До наказу (к) 145 140
  • Українська мова: 145
  • Фахове випробування: 140
+
2 Іщенко А. П. 275.000 До наказу (к) 140 135
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 135
+
3 Харченко Д. Ю. 138.750 Зареєстровано 111
  • Українська мова: 111