Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 9
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гальо О. В. 167.750 До наказу (к) 138 153 190
  • Українська мова: 138
  • Історія України: 153
  • Фахове випробування: 190
+
2 Чичерська М. О. 167.000 До наказу (к) 136 152 190
  • Українська мова: 136
  • Історія України: 152
  • Фахове випробування: 190
+
3 Дрейсвіна Б. О. 162.250 До наказу (к) 164 105 190
  • Українська мова: 164
  • Історія України: 105
  • Фахове випробування: 190
+
4 Литвин І. Р. 154.250 До наказу (к) 102 135 190
  • Українська мова: 102
  • Історія України: 135
  • Фахове випробування: 190
+
5 Павленок І. В. 152.750 До наказу (к) 123 148 170
  • Українська мова: 123
  • Біологія: 148
  • Фахове випробування: 170
+
6 Рибак М. З. 149.500 До наказу (к) 111 147 170
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 147
  • Фахове випробування: 170
+
7 Полуситок О. В. 149.000 До наказу (к) 115 121 180
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 121
  • Фахове випробування: 180
+
8 Чеснакова Д. О. 148.000 До наказу (к) 106 120 183
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 120
  • Фахове випробування: 183
+
9 Ялінський Н. І. 141.000 До наказу (к) 102 132 165
  • Українська мова: 102
  • Історія України: 132
  • Фахове випробування: 165
+