Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 8 • БМ 8
Заяв 12 • Конкурс на бюджет 1.5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Виробництво і переробка продукції тваринництва
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Лук`янчук С. Р. 310.000 До наказу (б) 170 140
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 140
+
2 Савчук Ю. С. 310.000 До наказу (б) 170 140
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 140
+
3 Колосовська К. В. 300.000 До наказу (б) 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
+
4 Євницька О. В. 300.000 До наказу (б) 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
+
5 Остапець В. В. 300.000 До наказу (б) 170 130
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 130
+
6 Мельник Н. В. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 160
+
7 Головатчик Д. В. 290.000 До наказу (б) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 140
+
8 Радчук А. О. 290.000 До наказу (б) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 140
+
9 Пахальчук С. Г. 300.000 Допущено 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
10 Кіхтенко А. К. 300.000 Допущено 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
11 Дідик А. Ю. 300.000 Допущено 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
12 Гладиш С. В. 300.000 Допущено 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140