Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Діденко В. М. 418.500 До наказу (к) 152.5 144 122
  • Українська мова: 152.5
  • Історія України: 144
  • Середній бал документа про освіту: 122
+
2 Назаренко Я. О. 496.000 Відхилено (к) 125 155 146
  • Українська мова: 125
  • Біологія: 155
  • Середній бал документа про освіту: 146
3 Буняк А. С. 443.750 Відхилено (к) 118 129 135
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 129
  • Середній бал документа про освіту: 135
4 Таванець О. Є. 427.000 Відхилено (к) 111 109 152
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 109
  • Середній бал документа про освіту: 152
5 Кравчук В. Р. 400.500 Відхилено (к) 106 140 128
  • Українська мова: 106
  • Історія України: 140
  • Середній бал документа про освіту: 128