Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жабинець І. С. 152.250 Відхилено (к) 139 140 165
  • Українська мова: 139
  • Біологія: 140
  • Фахове випробування: 165
2 Мацюк Д. О. 140.500 Відхилено (к) 142 160 130
  • Українська мова: 142
  • Біологія: 160
  • Фахове випробування: 130
3 Чорний І. В. 129.250 Відхилено (к) 129 128 130
  • Українська мова: 129
  • Математика: 128
  • Фахове випробування: 130
4 Сав`юк Н. С. 71.000 Відмова 140 144
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 144
5 Мінченко А. Ю. 68.750 Відмова 137 138
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 138
6 Прудивус А. В. 64.500 Відмова 116 142
  • Українська мова: 116
  • Біологія: 142
7 Станкевич А. О. 57.750 Відмова 131 100
  • Українська мова: 131
  • Хімія: 100