Зачекайте...

181 Харчові технології

ФГРТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 125
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бугрименко А. Д. 151.500 До наказу (к) 148 158 150
  • Українська мова: 148
  • Історія України: 158
  • Фахове випробування: 150
+
2 Рибальченко В. В. 154.000 Відхилено (к) 120 146 175
  • Українська мова: 120
  • Математика: 146
  • Фахове випробування: 175
3 Нагорний П. М. 152.750 Відхилено (к) 141 130 170
  • Українська мова: 141
  • Математика: 130
  • Фахове випробування: 170
4 Аврахов Т. О. 89.750 Відмова 174 185
  • Українська мова: 174
  • Біологія: 185
5 Тустановський А. В. 67.750 Відмова 152 119
  • Українська мова: 152
  • Математика: 119
6 Рибальченко В. В. 66.500 Скасовано (втрата пріор.) 120 146
  • Українська мова: 120
  • Математика: 146
7 Станжицький М. О. 64.250 Відмова 140 117
  • Українська мова: 140
  • Математика: 117