Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Біділо Д. П. 470.750 Відмова 145 122 137
  • Українська мова: 145
  • Біологія: 122
  • Середній бал документа про освіту: 137
2 Матусевич І. А. 459.500 Відмова 120 122 157
  • Українська мова: 120
  • Біологія: 122
  • Середній бал документа про освіту: 157
3 Тетеря К. Р. 459.500 Скасовано (втрата пріор.) 115 131 152
  • Українська мова: 115
  • Математика: 131
  • Середній бал документа про освіту: 152
4 Нескорожена К. О. 264.000 Скасовано НЗ 112 152
  • Біологія: 112
  • Середній бал документа про освіту: 152