Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Білявський Г. С. 152.000 До наказу (к) 109 139 180
  • Українська мова: 109
  • Іноземна мова: 139
  • Фахове випробування: 180
+
2 Злипухін О. О. 149.000 До наказу (к) 143 133 160
  • Українська мова: 143
  • Математика: 133
  • Фахове випробування: 160
+
3 Лозинська А. Ю. 56.250 Відмова 119 106
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 106