Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 60 • БМ 2 • К 58
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тихоненко С. О. 260.000 До наказу (б) 130 130
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 130
+
2 Євтушенко І. А. 240.000 До наказу (б) 120 120
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 120
+
3 Панасенко М. В. 130.000 Зареєстровано 130
  • Українська мова: 130
4 Демиденко А. І. 0.000 Зареєстровано