Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шененко К. В. 186.340 До наказу (к) 130 186 14.34
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 186
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.34
+
2 Чернявська А. А. 183.720 До наказу (к) 144 182 11.22
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 144
  • Фахове випробування: 182
  • Інші показники конкурсного відбору: 11.22
+
3 Шаталов А. О. 158.040 До наказу (к) 111 160 10.29
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.29
+
4 Чернушенко І. М. 135.000 До наказу (к) 180 100 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 180
  • Фахове випробування: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+
5 Платонова О. М. 178.000 Відмова 130 194
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Фахове випробування: 194
6 Гуляєв К. В. 174.930 Відмова 162 165 10.68
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 162
  • Фахове випробування: 165
  • Інші показники конкурсного відбору: 10.68
7 Манзул А. Е. 42.000 Відмова 168
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 168
8 Ковальова В. В. 37.500 Відмова 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150