Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 48 • К 48
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кошельник Е. А. 290.000 До наказу (к) 160 130
  • Українська мова: 160
  • Математика: 130
+
2 Тишинський О. С. 280.000 До наказу (к) 150 130
  • Українська мова: 150
  • Математика: 130
+
3 Сливка В. В. 250.000 До наказу (к) 130 120
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
+