Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТТХПіПБ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.24 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.2 , мін.бал 100
Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Географія , k=0.2 , мін.бал 100
Фізика , k=0.2 , мін.бал 100
Хімія , k=0.2 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05
Бал за мотиваційний лист , k=0.01
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Подимова Л. Є. 129.254 До наказу (к) 130 148 112 168
  • Українська мова: 130
  • Біологія: 148
  • Історія України: 112
  • Середній бал документа про освіту: 168
  • РК: 1.02
+