181 Харчові технології
- Зараховано: 3
 - Оригіналів: 3
 
- Подано заяв: 6
 - Конкурс на бюджет: 1.2
 - Оригіналів: 1
 - Рекомендовано всього: 6
 - Рекомендовано на бюджет: 5
 - Рекомендован на контракт: 1
 - Рейтингові списки 2020 року
 
- Подано заяв: 24
 - Конкурс на бюджет: 4.8
 - Зараховано: 18
 - Оригіналів: 18
 - Рекомендовано всього: 3
 - Рекомендован на контракт: 3
 - Рейтингові списки 2019 року
 
- Подано заяв: 14
 - Зараховано: 12
 - Оригіналів: 14
 - Рекомендовано всього: 2
 - Рекомендован на контракт: 2
 - Рейтингові списки 2018 року
 
| ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | Д | ||
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 1 | 1 Лозовик С. Ф. | — | 140.000 | До наказу (б) | 
                                                            
                                    111  135  14.6                                
                                
  | 
                        — | + | 
| 2 | 2 Михайловська Д. М. | — | 138.700 | До наказу (б) | 
                                                            
                                    111  132  15.1                                
                                
  | 
                        — | + | 
| 3 | 3 Хуторнюк Т. В. | — | 135.000 | До наказу (б) | 
                                                            
                                    100  132  15.8                                
                                
  | 
                        — | + | 
| 4 | 4 Кошеленко А. О. | — | 167.800 | Відмова | 
                                                            
                                    195  119  18.4                                
                                
  | 
                        — | — | 
| 5 | 5 Філіппова О. Ю. | — | 149.400 | Відмова | 
                                                            
                                    111  150  15                                
                                
  | 
                        — | — | 
| 6 | 6 Подгорний М. С. | — | 143.100 | Відмова | 
                                                            
                                    128  130  13.9                                
                                
  | 
                        — | — |