Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія харчування
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Заїка М. М. 240.000 До наказу (к) 120 120
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 120
+
2 Вовчок В. В. 240.000 Відмова 120 120
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 120
+
3 Носов Р. В. 200.000 Відмова 100 100
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 100
+
4 Ванжа А. С. 200.000 Відмова 100 100
  • Українська мова: 100
  • Фахове випробування: 100
+