Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМ 11 • К 19
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 0.64
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваленко А. А. 148.250 До наказу (б) 105 128 180
  • Українська мова: 105
  • Історія України: 128
  • Фахове випробування: 180
+
2 Томчук Д. В. 157.750 До наказу (к) 140 151 170
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 151
  • Фахове випробування: 170
+
3 Маліцький Б. В. 144.750 Допущено 132 127 160
  • Українська мова: 132
  • Історія України: 127
  • Фахове випробування: 160
4 Мормитко В. В. 137.500 Допущено 115 115 160
  • Українська мова: 115
  • Історія України: 115
  • Фахове випробування: 160
5 Колеснік А. А. 70.000 Скасовано (втрата пріор.) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Історія України: 140
6 Маліцький Б. В. 64.750 Скасовано (втрата пріор.) 132 127
  • Українська мова: 132
  • Історія України: 127
7 Маліцький Б. В. 63.750 Скасовано (втрата пріор.) 128 127
  • Українська мова: 128
  • Історія України: 127