Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 3
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мельник А. Р. 330.000 Відхилено (к) 170 160
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 160