Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІХТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 3.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 17
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 19
  • Конкурс на бюджет: 4.75
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Водолажченко А. В. 139.000 До наказу (к) 137 147 136
  • Українська мова: 137
  • Історія України: 147
  • Фахове випробування: 136
+
2 Котенко Ю. Г. 131.000 До наказу (к) 119 149 128
  • Українська мова: 119
  • Історія України: 149
  • Фахове випробування: 128
+
3 Денисенко А. А. 120.250 До наказу (к) 106 111 132
  • Українська мова: 106
  • Біологія: 111
  • Фахове випробування: 132
+
4 Крисько Д. С. 67.500 Відмова 124 146
  • Українська мова: 124
  • Біологія: 146
5 Кукуц О. С. 57.750 Відмова 109 122
  • Українська мова: 109
  • Географія: 122