Зачекайте...

181 Харчові технології

УК Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.5 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кукицяк О. І. 140.500 До наказу (к) 165 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 165
  • Фахове випробування: 116
+
2 Фетько В. В. 112.500 До наказу (к) 125 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 100
+
3 Онофер О. В. 108.000 До наказу (к) 116 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 100
+
4 Анталовці І. В. 104.000 До наказу (к) 100 108
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 108
+