Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 30 • К 30
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Глушко Н. Я. 504.000 До наказу (к) 152 112 174
  • Українська мова: 152
  • Історія України: 112
  • Середній бал документа про освіту: 174
  • РК: 1.04
+
2 Федчук А. Ю. 461.000 До наказу (к) 140 167 154
  • Українська мова: 140
  • Математика: 167
  • Середній бал документа про освіту: 154
  • РК: 1.04
+