Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 19 • К 19
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бублик Т. Р. 157.250 Зареєстровано 127 112 195
  • Українська мова: 127
  • Історія України: 112
  • Фахове випробування: 195
2 Левіцка В. М. 144.750 Зареєстровано 106 103 185
  • Українська мова: 106
  • Математика: 103
  • Фахове випробування: 185
3 Марухно В. В. 144.750 Зареєстровано 109 100 185
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 100
  • Фахове випробування: 185
4 Сав`юк Н. С. 71.000 Відмова 140 144
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 144