Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (ОП)
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.3 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.7 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 83
  • Конкурс на бюджет: 8.3
  • Зараховано: 63
  • Оригіналів: 63
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2018 року

Заяв ще немає