Зачекайте...

181 Харчові технології

ГФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Онисько Р. В. 130.250 До наказу (к) 116 109 148
  • Українська мова: 116
  • Математика: 109
  • Фахове випробування: 148
+
2 Рева А. Ю. 77.500 Відмова 177 133
  • Українська мова: 177
  • Математика: 133
3 Морозько Т. В. 77.500 Відмова 153 157
  • Українська мова: 153
  • Географія: 157
4 Знак А. Р. 65.250 Відмова 118 143
  • Українська мова: 118
  • Історія України: 143