Зачекайте...

181 Харчові технології

ІТФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Алексеєнко І. М. 117.750 До наказу (к) 109 102 130
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 102
  • Фахове випробування: 130
+
2 Кравчук І. Ю. 114.250 До наказу (к) 102 105 125
  • Українська мова: 102
  • Історія України: 105
  • Фахове випробування: 125
+