Зачекайте...

181 Харчові технології

ФМСМТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сухецька Ю. Р. 148.500 До наказу (к) 148 130 158
  • Українська мова: 148
  • Історія України: 130
  • Фахове випробування: 158
+
2 Камишев В. В. 127.000 До наказу (к) 117 131 130
  • Українська мова: 117
  • Географія: 131
  • Фахове випробування: 130
+
3 Хілько М. В. 136.000 Рекомендовано (к) 111 145 144
  • Українська мова: 111
  • Історія України: 145
  • Фахове випробування: 144
4 Ониско В. Р. 135.250 Рекомендовано (к) 109 152 140
  • Українська мова: 109
  • Історія України: 152
  • Фахове випробування: 140
5 Монархович О. В. 125.000 Рекомендовано (к) 147 117 118
  • Українська мова: 147
  • Математика: 117
  • Фахове випробування: 118
6 Козубовський П. С. 58.750 Зареєстровано 113 122
  • Українська мова: 113
  • Математика: 122