Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 8 • БМ 2 • К 6
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 3.5
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 130
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 130
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 130
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Зикова С. А. 466.500 До наказу (б) 123 127 154
  • Українська мова: 123
  • Історія України: 127
  • Середній бал документа про освіту: 154
+
2 Вепрєва О. І. 456.000 До наказу (б) 160 130 166
  • Українська мова: 160
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 166
+
3 Кострикіна Я. Є. 431.000 До наказу (к) 150 130 151
  • Українська мова: 150
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 151
+
4 Шевченко Р. В. 412.750 Рекомендовано (к) 113 106 139
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 106
  • Середній бал документа про освіту: 139
+
5 Барчук Д. М. 525.000 Допущено 126 146 160
  • Українська мова: 126
  • Біологія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 160
  • СК: 1.05
6 Третьяк К. М. 464.000 Допущено 115 117 174
  • Українська мова: 115
  • Біологія: 117
  • Середній бал документа про освіту: 174
7 Бєляєв В. О. 455.250 Допущено 128 121 144
  • Українська мова: 128
  • Історія України: 121
  • Середній бал документа про освіту: 144