Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 11 • БМ 2 • К 9
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 130
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 130
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 130
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Качалова В. О. 484.000 До наказу (б) 126 134 159
  • Українська мова: 126
  • Історія України: 134
  • Середній бал документа про освіту: 159
+
2 Подгайна В. А. 482.250 До наказу (б) 139 122 156
  • Українська мова: 139
  • Біологія: 122
  • Середній бал документа про освіту: 156
+
3 Корнюк А. В. 441.000 До наказу (к) 160 130 151
  • Українська мова: 160
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 151
+
4 Зуйченко Л. О. 420.000 До наказу (к) 150 130 140
  • Українська мова: 150
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 140
+
5 Шевченко Р. В. 412.750 До наказу (к) 113 106 139
  • Українська мова: 113
  • Історія України: 106
  • Середній бал документа про освіту: 139
+
6 Аваргіна К. В. 419.000 Допущено 150 130 139
  • Українська мова: 150
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 139
Квота-1 +
7 Коротовських О. В. 169.000 Відмова 169
  • Середній бал документа про освіту: 169
8 Братченко Є. П. 153.000 Відмова 153
  • Середній бал документа про освіту: 153