Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 8м
ВМ 60 • БМ 3 • К 57
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Оникієнко А. В. 310.000 До наказу (б) 160 150
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 150
+
2 Осадча Т. Г. 310.000 До наказу (б) 160 150
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 150
+
3 Чинякова Л. М. 290.000 До наказу (б) 150 140
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 140
+
4 Тишкіна А. Р. 250.000 До наказу (б) 120 130
  • Українська мова: 120
  • Фахове випробування: 130
+