Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 8м
ВМ 60 • БМ 4 • К 56
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Остапенко С. І. 330.000 До наказу (б) 180 150
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 150
+
2 Ємакова Р. О. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 160
+
3 Ротаріу Т. А. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
4 Шевченко В. В. 0.000 Зареєстровано