Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 8м
ВМ 30 • БМ 3 • К 27
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шишкіна О. Б. 430.000 До наказу (б) 130 130 170
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 170
+
2 Царицин Н. А. 422.000 До наказу (б) 150 120 152
  • Українська мова: 150
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 152
+
3 Арович В. П. 392.000 До наказу (б) 120 120 152
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 152
+
4 Коваль Т. М. 427.000 Відхилено (б) 120 160 147
  • Українська мова: 120
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 147