Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 8м
ВМ 30 • БМ 4 • К 26
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваль Т. М. 427.000 До наказу (б) 120 160 147
  • Українська мова: 120
  • Математика: 160
  • Середній бал документа про освіту: 147
+
2 Іванова В. М. 423.000 До наказу (б) 160 120 143
  • Українська мова: 160
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 143
+
3 Сокіл Н. В. 421.500 До наказу (б) 140 120 161.5
  • Українська мова: 140
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 161.5
+
4 Приходько Ю. В. 417.000 До наказу (б) 130 120 167
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 167
+
5 Сергієнко Є. С. 156.000 Зареєстровано 156
  • Середній бал документа про освіту: 156