Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 20 • БМ 10 • К 10
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 120
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 120
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Власова О. О. 350.000 До наказу (б) 180 170
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 170
+
2 Тітомер А. В. 350.000 До наказу (б) 180 170
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 170
+
3 Мельник Н. Б. 320.000 До наказу (б) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 160
+
4 Янів Д. І. 319.375 До наказу (б) 127.5 160
  • Українська мова: 127.5
  • Фахове випробування: 160
+
5 Міхньов Р. О. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 160
+
6 Бордюжа В. С. 300.000 До наказу (б) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
7 Лозовський І. М. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 160
+
8 Швець А. О. 290.000 До наказу (б) 140 150
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 150
+
9 Катющева Н. В. 280.000 До наказу (б) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 140
+
10 Будігай О. Д. 280.000 До наказу (б) 140 140
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 140
+