Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 9м
ВМ 1
Заяв 4
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нечипорук М. А. 320.000 До наказу (к) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 160
+
2 Халик І. Л. 310.000 До наказу (к) 140 170
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 170
+
3 Назарчук Є. В. 300.000 До наказу (к) 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
+
4 Ковальчук В. В. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+