Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІТС Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 2 • К 2
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 3
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 43
  • Конкурс на бюджет: 14.33
  • Оригіналів: 38
  • Рекомендовано всього: 36
  • Рекомендовано на бюджет: 3
  • Рекомендован на контракт: 33
  • Рейтингові списки 2020 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Бєлих О. В. 471.000 До наказу (к) 138 185 148
  • Іноземна мова: 138
  • Фахове випробування: 185
  • Інші показники конкурсного відбору: 148
+
2 Перчиць О. В. 138.000 Відмова 138
  • Інші показники конкурсного відбору: 138
+
3 Перчиць Б. В. 125.000 Відмова 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 125
+