Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 120
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Свірень В. І. 551.250 Відмова 153 127 175
  • Українська мова: 153
  • Математика: 127
  • Середній бал документа про освіту: 175
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
2 Колісник І. О. 495.600 Скасовано (втрата пріор.) 115 133 162
  • Українська мова: 115
  • Географія: 133
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02
3 Андрійчук С. А. 481.250 Відмова 125 124 170
  • Українська мова: 125
  • Географія: 124
  • Середній бал документа про освіту: 170
  • РК: 1.02
4 Броніцька В. В. 443.250 Відмова 118 103 167
  • Українська мова: 118
  • Географія: 103
  • Середній бал документа про освіту: 167
  • РК: 1.02
5 Андронюк А. А. 430.763 Відмова 109 100 149
  • Українська мова: 109
  • Географія: 100
  • Середній бал документа про освіту: 149
  • СК: 1.05
  • РК: 1.02