Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 8 • К 8
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гриб Р. С. 148.500 Відмова 134 100 180
  • Українська мова: 134
  • Іноземна мова: 100
  • Фахове випробування: 180
2 Злипухін О. О. 69.000 Відмова 143 133
  • Українська мова: 143
  • Математика: 133
3 Нагорний П. М. 67.750 Відмова 141 130
  • Українська мова: 141
  • Математика: 130