Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 8 • К 8
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.5 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Паниченко Г. М. 155.500 До наказу (к) 138 124 180
  • Українська мова: 138
  • Математика: 124
  • Фахове випробування: 180
+
2 Железко А. В. 152.750 До наказу (к) 134 119 179
  • Українська мова: 134
  • Математика: 119
  • Фахове випробування: 179
+
3 Гребенчуков В. В. 141.750 До наказу (к) 102 125 170
  • Українська мова: 102
  • Біологія: 125
  • Фахове випробування: 170
+