Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 3р 0м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ніколаєва В. К. 618.250 До наказу (к) 178 171 182
  • Українська мова: 178
  • Біологія: 171
  • Середній бал документа про освіту: 182
  • РК: 1.02
+
2 Ворона С. В. 494.750 До наказу (к) 105 146 181
  • Українська мова: 105
  • Біологія: 146
  • Середній бал документа про освіту: 181
  • РК: 1.02
+