Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 12 • БМ 2 • К 10
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Індустрія здорового харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Нотевський Є. В. 169.920 До наказу (б) 138 162 13.92
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 162
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.92
+
2 Ваймер М. С. 162.360 До наказу (б) 138 152 13.86
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.86
+
3 Чабаненко М. О. 35.250 Відмова 141
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 141
4 Кириляк В. С. 27.750 Відмова 111
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111