Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 2.5
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
  • Рейтингові списки 2020 року

Заяв ще немає