Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 8м
ВМ 60 • К 40
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Улізько Т. В. 320.000 До наказу (к) 160 160
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 160
+
2 Муратов О. Д. 300.000 До наказу (к) 160 140
  • Українська мова: 160
  • Фахове випробування: 140
+
3 Саєнко В. С. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
4 Кацалап Є. В. 300.000 До наказу (к) 150 150
  • Українська мова: 150
  • Фахове випробування: 150
+
5 Марченко О. А. 270.000 До наказу (к) 130 140
  • Українська мова: 130
  • Фахове випробування: 140
+
6 Ігнатьо В. В. 270.000 До наказу (к) 140 130
  • Українська мова: 140
  • Фахове випробування: 130
+