Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 8м
ВМ 60 • К 40
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Швидун І. О. 330.000 До наказу (к) 180 150
  • Українська мова: 180
  • Фахове випробування: 150
+
2 Редько Н. В. 320.000 До наказу (к) 170 150
  • Українська мова: 170
  • Фахове випробування: 150
+
3 Ляховчук А. С. 0.000 Зареєстровано