Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БТФ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва молока та яловичини
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.1
  • Подано заяв: 33
  • Конкурс на бюджет: 2.06
  • Зараховано: 19
  • Оригіналів: 19
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2019 року

Заяв ще немає