Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТВ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 4 • К 4
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дединська Д. В. 131.340 До наказу (к) 121 125 7.34
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • Фахове випробування: 125
  • Інші показники конкурсного відбору: 7.34
+
2 Нагаба В. В. 26.500 Відмова 106
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106