Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 4 • К 6
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Баліцька І. В. 341.000 До наказу (б) 168 173
  • Українська мова: 168
  • Фахове випробування: 173
+
2 Єщенко О. В. 321.000 До наказу (б) 161 160
  • Українська мова: 161
  • Фахове випробування: 160
+
3 Хохлова К. Г. 287.000 До наказу (б) 137 150
  • Українська мова: 137
  • Фахове випробування: 150
+
4 Матвійчук В. О. 280.000 До наказу (б) 135 145
  • Українська мова: 135
  • Фахове випробування: 145
+
5 Почапський В. І. 0.000 Відмова