Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 0
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Петріченко Р. В. 420.000 До наказу (к) 140 140 6
  • Українська мова: 140
  • Біологія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 6
+