Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Попель В. В. 366.000 До наказу (к) 128 104 5.4
  • Українська мова: 128
  • Математика: 104
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
+
2 Тіняков М. І. 363.000 До наказу (к) 116 104 6.3
  • Українська мова: 116
  • Математика: 104
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
+
3 Ляшенко М. В. 360.000 До наказу (к) 128 104 4.8
  • Українська мова: 128
  • Математика: 104
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
+
4 Ліщина Р. М. 333.000 До наказу (к) 116 104 3.3
  • Українська мова: 116
  • Математика: 104
  • Середній бал документа про освіту: 3.3
+