Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Герасимов В. І. 412.650 До наказу (к) 130 106 7.7
  • Українська мова: 130
  • Математика: 106
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • СК: 1.05
+
2 Глущенко Г. О. 410.000 До наказу (к) 160 100 7
  • Українська мова: 160
  • Математика: 100
  • Середній бал документа про освіту: 7
+
3 Шевченко І. В. 381.150 До наказу (к) 120 100 6.3
  • Українська мова: 120
  • Математика: 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.3
  • СК: 1.05
+
4 Казаков І. І. 340.000 До наказу (к) 110 100 5
  • Українська мова: 110
  • Математика: 100
  • Середній бал документа про освіту: 5
+