Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 48 • К 48
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1 , мін.бал 120
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кузнецовська С. Р. 479.000 До наказу (к) 160 150 8.9
  • Українська мова: 160
  • Математика: 150
  • Середній бал документа про освіту: 8.9
+
2 Дзернович М. В. 475.000 До наказу (к) 180 120 9.5
  • Українська мова: 180
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
+
3 Северін О. М. 403.000 До наказу (к) 120 130 7.3
  • Українська мова: 120
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 7.3
+
4 Воропай М. П. 400.000 До наказу (к) 120 120 8
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 8
+
5 Копач А. О. 392.000 До наказу (к) 135 120 5.7
  • Українська мова: 135
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
+
6 Белевят М. О. 374.000 До наказу (к) 120 120 5.4
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
+
7 Новицька А. В. 142.000 Зареєстровано 6.2
  • Середній бал документа про освіту: 6.2